Harley-Davidson’ın genel merkezinin on sekiz mil güneyinde, Milwaukee County’nin bir banliyösünde 208 dönümlük benzersiz bir kentsel çiftlik olan Hunger Task Force Farm yer alıyor ve aç ailelerin kültürel ürünlere erişimini sağlamak için çok çeşitli ürünler yetiştiriyor. Raflarda nadiren bulunan taze ürünlerle kiler gıda seçeneklerini tamamlayarak uygun gıdalar. Açlık Görev Gücü 2018 yılında Milwaukee’deki açlara hizmet etmek üzere 9 milyon pounddan fazla gıda dağıttı.

Lagos’a kadar olan yolculuğun geri kalanı güzeldi. Şansımıza trafik hafifti ve çok iyi zaman geçirdik. Yolculuğu Alausa’daki Cauldron’da, yolculuk merhametleri için Yüce Tanrı’ya teşekkür ederek ve tekrar yapmayı dört gözle bekleyerek sonlandırdık.

Harley-Davidson, Çiftliğin Harley-Davidson Vakfı’nın İmza Programlarından biri olarak kurulduğu 2012 yılından bu yana Açlık Görev Gücü Çiftliği’nin güçlü bir destekçisi olmuştur. 2018 yılında Harley-Davidson Vakfı, yenilenen üç yıllık bir hibe ile ihtiyaç sahibi Milwaukee’lilere yardım etme konusundaki kararlılığını sürdürdüğünü duyurdu.

Yolculuk bizi Iife’a götürdü

lexrider
Harley-Davidson, biniciliği ve markaya olan ilgiyi artırmak için Fransa’daki CER Riding School ile ortaklık kurdu. CER, 250 satış noktasından oluşan ulusal ayak izi ile Fransa’daki iki büyük binicilik okulundan biridir. Harley-Davidson Pazarlama ve İletişim Müdürü Xavier Crépet, “Bu ortaklık her iki şirket için de çok anlamlı” dedi. “CER kendilerini birinci sınıf, yüksek kaliteli, hizmet odaklı bir binicilik okulu olarak ayırt etmenin bir yolunu arıyordu ve H-D de ürünlerini Fransa’da her yıl CER ile binicilik eğitimi alan 45.000 kişinin arasında sergilemek istiyordu.”

Yolun oldukça engebeli tarafında bir römorku solladığım bir nokta vardı ve tam orada yol aniden daha da engebeli hale geldi, wetin man wan do na, bu yüzden hızınızı artırıyorsunuz, römorku geçiyorsunuz ve bisikletinizi yola getiriyorsunuz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

do you have questions?
do not wait, let’s talk

Copyright © 2022. All Rights Reserved

 

Strokerz ME
Add to cart